سایر مداخلات احتمالی در نظر گرفته شده توسط کمیته اخلاق نیروهای مسلح شامل درمان های پزشکی برای جلوگیری از درد ، استرس و خستگی و موادی است که در صورت اسیر شدن یک سرباز ، انعطاف پذیری ذهنی را بهبود می بخشد.
این کمیته گفت که فرانسه باید “برتری عملیاتی نیروهای مسلح خود را در یک زمینه استراتژیک چالش برانگیز” حفظ کند ضمن رعایت قوانین حاکم بر قانون نظامی ، بشردوستانه و “ارزشهای اساسی جامعه ما”.
نمونه های دیگری از اصلاحات ممنوع شامل کاشت های شناختی است که می تواند بر اعمال اراده آزاد یک سرباز تأثیر بگذارد ، یا تغییراتی است که می تواند روی ادغام مجدد آنها در زندگی غیرنظامی تأثیر بگذارد.
خانم پرلی گفت: “اما ما باید صریح و واضح بگوییم ، همه افراد عقاید مشابه ما را ندارند و ما باید خود را برای چنین آینده ای آماده کنیم.”
با این حال خانم پرلی در را برای تغییرات آینده در سیاست باز گذاشت.
وی گفت: “این نظری استوار نیست و به طور منظم با توجه به تحولات آینده مورد ارزیابی مجدد قرار می گیرد.”
کمیته اخلاق دفاعی در پایان سال 2019 ایجاد شد و متشکل از 18 نفر از حوزه های مختلف است.
وظیفه ارائه وضوح در مورد س onالات اخلاقی ناشی از کاربردهای نظامی بالقوه نوآوری های علمی و فناوری را دارد.
آقای راتکلیف نوشت: “اطلاعات آمریكا نشان می دهد كه چین حتی آزمایشات انسانی را بر روی اعضای ارتش آزادیبخش خلق انجام داده است به امید توسعه سربازانی با توانایی های بیولوژیك.”
“برای دستیابی به قدرت در پکن هیچ مرز اخلاقی وجود ندارد.”
وزارت امور خارجه چین با انتقاد از این سخنان ، “برخی از سیاستمداران طرف آمریكا” را به “جلوگیری از تولید و انتشار ویروسها و دروغهای سیاسی” فراخواند.
بازوی تحقیقاتی پنتاگون ، آژانس پروژه های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی (DARPA) ، امیدوار است که این کاشت به انسان اجازه دهد مستقیماً با رایانه ارتباط برقرار کند ، که این امر می تواند برای افراد دارای ناتوانی شنوایی و بینایی ، مانند جانبازان مجروح در جنگ مفید باشد.